Borttappat!

Jag har två fodral till min telefon. Ett gummifodral som ser ut som ett kreditkort och ett läderfodral i form av en ”påse”. Nu är det inte bättre än att jag har lyckats att tappa bort denna påse under semestern. Har letat överallt utom där den ligger…

Nu är jag en person som försöker se det positiva i det som sker och detta öppnar upp för möjligheten att köpa ett nytt fodral till min telefon! Efter lite efterforskningar har jag hittat en typ av fodral med plats för bankomatkort, bensinkort och körkort. Detta skulle innebära att jag kan låta plånboken vara kvar hemma eftersom jag aldrig har några kontanter på mig. Lite småmynt för ev parkeringsbiljetter har jag i myntfacket på nyckelfodralet.

Nu är kanske inte färgen på fodralet i bilden ovan är den mest optimala för mig, men jag tror den finns i svart också. Nu ska jag bara lyckas med att få ett inköpsgodkännande så den kan vila tryggt i min kavajficka.
Fodralet finns på denna sida för den som själv vill införskaffa ett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s