Fay Hybridkavaj / Fay quilted jacket

Har inte haft tid att sitta framför datorn på ett stort antal dagar här hemma och på jobbet räcker inte tiden till för att ägna sig åt privata saker. Tror nog de flesta känner igen sig!

Men ikväll så infann sig möjligheten att kolla runt bland de sidor jag brukar försöka hålla koll på. Hittade då en för mig helt ny typ av kavaj. Hybridkavajen, med funktion som en avancerad jacka, utseende som en kavaj, borde den vara perfekt för lite kallare höstdagar. Eftersom jag gärna tar på mig en kavaj när jag går ut men tycker att det är för varmt med kavaj inne så borde denna typ passa mig perfekt. Har inte sett någon i verkligheten men den på bilden nedan tilltalade mig ordentligt. Tyvärr vet jag bara att den är av märket Fay, och priset vågar jag inte gissa…
I have not had time to blog for some days. But this evening i have the opportunity to do that. I looked around the webpages that i like and found a jacket that i fell in love with. Its a warm and versatile double front quilted jacket with wool sleeves and back. Normally i think its to warm for a jacket in my office but i gladly put it on when i go out. So i think this has to be perfect for me on cold autumn days. Unfortunately i only know the brand and not the price.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s