Min sista SAAB? / My final SAAB?

Jag tror nog de flesta har hört att mitt kära bilmärke numera ska tillverka elbilar. Med andra ord så innebär det att min nuvarande SAAB kommer bli min sista! Nej jag har inget emot elbilar men jag tror inte jag kommer köpa en när vår nuvarande bil behöver bytas ut. Kanske har jag ägt en elbil innan det blir dags att lägga körkortet i byrålådan för gott men sannolikheten att det skulle vara en SAAB är nog väldigt liten.

I think every one has heard that SAAB is going to make electric cars from now on. But i dont think i´m going to buy one. Perhaps have i owned one electric car before i´m to old for driving cars. But the chance for it to be a SAAB is very low i think.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s