Loake

För en tid sedan skrev jag att sommarskorna skulle gå i vintervila. Jag tittade till dem och de sov sött i sina orginalpåsar i kartongen. Men det innebär också att det är mindre antal skor att byta med, och det är inte riktigt läge för vinterkängor ännu. Vilken tur att Loake har släppt LOAKE 1880 ALDWYCH med Danite sula. Förut har de bara funnits med lädersula vilket inte är optimalt i vårat klimat. Nu ska jag bara ta reda på priset, och fundera hur jag förklarar för frun varför jag får ett paket på posten som sannolikt kostar för mycket…

Bild från Loake.se

A while ago i wrote that my summer shoes would rest for the winter. When i last looked at them they slept like babies. This also means that i have less shoes to wear right now. Because it´s not quite time to use my winter boots. Fortunately Loake has released Loake 1880 Aldwych with Danite sole which is much better suited for winter weather.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s