God fortsättning!

Det har varit ett tag sedan jag skrev här. Att sitta framför datorn har inte varit det mest prioriterade de senaste veckorna… Dessutom har jag och min kropp inte riktigt har haft samma åsikt om vad som ska göras…
Men nu gör vi ett nytt försök! Börjar med att göra lite fint här med nyårs loggan. Under tiden får ni lyssna på för mig klassisk julmusik. Kanske inte den mest spelade versionen men personligen är jag svag för Håkan Hagegårds röst.

Som kuriosa kan jag meddela att jag har arbetat tillsammans med en nära släkting till honom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s