Plötsligt händer det!

För mig hände det i måndags eftermiddag. Tyvärr var det ingen trissvinst men likväl något som skapar mervärde och underlättar i vardagen.
20140225-215345.jpg

Ja ni har gissat rätt, det kom en iPad till mitt kontor. Eftersom man har varit en trogen kund i appstore sedan 2009 har jag lyckats köpa på mig lite för många appar, men många används dagligen vilket gjorde att mitt privata appelkonto fick ytterligare en enhet. Dock vill jag inte ha mina privata saker på jobbpaddan så det har varit ett ”fipplande” med alla inställningar. Nu känner jag mig ganska nöjd en lagom del ”privat” på jobbpaddan och ”jobb” på de privata enheterna.

Hoppas bara att allt fungerar i morgon, för då ska jag prata och visa några av mina favorit appar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s