Söndag förmiddag

Sitter i sängen och njuter av livet! En välbehövlig sovmorgon innan dagen tar fart med bland annat städning och fönsterputsning. Inget av sakerna hör till mina favoritsysselsättningar men måste tyvärr utföras i alla fall.

Denna gång har jag dock lurat mig själv till att se fram emot Fönsterputsningen! En Kärcher fönstertvätt, den räknas som en maskin, den låter och den måste laddas precis som min andra batteriverktyg.Kärcher fönstertvättVips så intalar jag mig att det är kul att putsa fönster… Man är nog lite lättlurad, men väldigt lycklig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s