Bygglov del 2

Nu är huset färdigt!

Tomten vilar efter ett väl förrättat värv utanför sitt chokladhus

Tomten vilar efter ett väl utfört värv utanför sitt chokladhus.

Jag trodde att detta skulle vara ett ganska enkelt projekt, men precis som i alla andra projekt dyker problem när man minst anar. Fördelen med att arbeta i choklad är att en misslyckad tillskärning snabbt blir till en god upplevelse i munnen.
En felsågad bräda i vårt förra riktiga husprojekt var inget man stoppade i munnen och njöt av… Men precis som vid ett riktigt husbygge är noggrannhet ett ledord, fuska lite grand straffar sig som vanligt i finishen!

Tyvärr har jag tydligen missat något tillstånd så huset klassas som ett ”brunbygge” och måste rivas innan 2015-01-01. Tror säkert jag kommer få ”god” hjälp med den delen av projektet, men marsipantomten den är min!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s