Hej Siri!

Ännnnnnnnnnntligen kom Siri på svenska. För er som inte vet vad det handlar om, kan jag berätta att det är den digitala assistenten som finns i alla iphones från 4s och framåt. Den har funnits på engelska, franska och några fler språk ett antal år. Men i går så släppte Apple uppdateringen 8.3 vilket innebar att vi fick svenska som språk till Siri. Självklart var det ett antal buggfixar osv som också ingick i uppdateringen. Fast det är Siri som är den stora vinsten för mig.

– Hej Siri
IMG_0350Tyvärr kan inte Siri fixa kaffe, men skicka sms, boka möten, ringa mm fixar hon galant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s