Ny jacka

Oj vad tiden går fort, det är över en månad sedan jag skrev här senast!
Är det ett ålderstecken när man tycker att dagar/veckor bara rusar fram?

Något som däremot har blivit gammalt är min jacka. Den inköptes 2006 för en stor summa pengar. Jag kommer inte ihåg beloppet men jag minns att jag oroade mig för om jag gjort något dumt. Med facit i handen så var det ett bra köp. Nio år som ”fin jacka” och säkert några år till som ”ful jacka” får anses vara godkänt.
Nu hoppas jag att även mitt nya inköp håller samma kvalité.

IMG_4391En Sebago crew jacket i färgen navy. År 2024 vet vi om den är bättre eller sämre än den gamla jackan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s