Snart dags att vända blad…

Det verkar som om bloggen lever upp kring jul och nyår. Den tar några kraftiga andetag och lyckas hålla sig vaken en bit in i februari – mars. Sedan somnar den om igen, fram till jul ungefär.

Kanske ska jag avge som nyårslöfte till mig själv att skriva på bloggen varje månad! Tyvärr är jag inte bättre än gemene man så risken är stor att det slutar som vanligt i februari – mars. Men försöka ska jag iallafall göra!

Kanske är det så att bloggen ser i stort sett likadan ut idag som den gjorde 2010, medans jag har gjort väldigt stora förändringar. Bloggen och jag har kanske vuxit ifrån varandra? Husrenovering och verktyg är inte än så stor del av mitt liv längre. Bor man i hyresrätt ringar man hyresvärden och vips är problemet löst. (Vi har en bra hyresvärd) Kläder och bilar ligger mig fortfarande varmt om hjärtat och har fått sällskap av en del andra nya intressen. Så det är nog dax att vända blad, sjukopparkaffe behöver uppgradera sig till den person jag är nu!

Vad det innebär återstår att se. Tanken börjar här och nu. Du är så klart välkommen att följa med!

Så med dessa rader önskar jag er alla en god fortsättning på julen och ett riktigt gått 2018!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s