Varmt = kallt

En rubrik med spänning eller hur? Något som däremot inte hade någon spänning var mitt bilbatteri när jag skulle åka hem från jobbet. Vi har en värmare i bilen som man kan starta utan att vara inkopplad i ett vägguttag. Jätteskönt att komma ut till en bil som har isfria rutor och är varm och go. Nackdelen är att det tar mycket kraft från bilbatteriet. Idag körde jag den 2ggr. Det visade sig vara en gång för mycket. För när jag skulle åka hem var bilen varm och skön men saknade tillräckligt med kraft i batteriet för att starta bilen. Tyvärr var jag sen från jobbet bara några personer kvar med bil. Dock satt de i olika möten och kunde inte springa ifrån direkt. Så den varma bilen han bli kall.
Imorgon ska bilen in på sin vanliga service, törs man gissa på att det kommer stå nytt batteri på arbetsorden?

Jag blir alldeles kall när jag tänker på kostnaden för lite värme…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s