Känns som om jag har blivit rånad

En saldokontroll av mitt konto var ingen kul läsning. Bilverkstaden har gjort ett rejält uttag! ”Pnutte” står på garageuppfarten, ingen ny bil, den går inte fortare, drar inte mindre bränsle, inte bekvämare. Bara jag som är betydligt fattigare! Man får väl hoppas att bilen rullar utan problem fram till nästa service om ca ett år. Tyvärr kommer den inte att göra det. Jag fick veta att en lampa snart kommer gå sönder, men eftersom den kostar ca tusen kronor rekomenderar de mig att vänta tills den inte lyser mer. Inte kul men behövligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s