Fungerar, fungerar inte, fungerar…..inte…..

Jag vet det har varit väldigt dålig uppdatering de sista dagarna. Orsaken stavas INTERNET. Vi har haft någon form av problem men nu verkar det ha löst sig. Tänk vad mycket man använder datorn, säkert mer än vad man tror. Nu tillhör jag inte de som sitter hela kvällarna framför skärmen men det blir nog en stund varje dag i alla fall. Eposten ska läsas, kanske något bankärende, kolla mina favoritforum, eller kolla av nyheterna eftersom tv tittandet är näst intill obefintligt. När texten på skärmen plötsligt visar kontakt med internet saknas! Märker man att det är många småsaker som man fixar via datorn utan att man tänker på dem. Ett matrecept blir plötsligt väldigt svårt att komma åt på Arlas hemsida. Musiken från spotify blir till omusikaliska humanden som ingen annan förstår och väderprognosen blir det man ser genom fönstret.
Nu är ”nätet” tillbaka och livet återgår till det normala igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s