Konst + Glas = Emilia Linderholm

I lördags var vi och hämtade vårt glasfat som vi beställde på konstrundan i Vadstena. Det var med förväntansfulla steg som vi gick till konsthandlaren. Tänk om det hade blivit fel, eller att det hade gått sönder! Men vi hade inget att oroa oss för, fatet var ännu vackrare än när vi såg det första gången. Platsen där det ska stå här hemma är redan bestämd! Orsaken till att ni inte får se glasfatet på plats är att det ska målas och och tapetseras och … och… Ja ni förstår. För vårt inre öga står den dock redan på plats och skänker skönhet till hela rummet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s