Känslomässig störning…

Förra veckan fick jag följa med och hämta ut vår nya tjänstebil. En Toyota……. Det var väl inte riktigt vad jag hade hoppats på. Fast arbetar man inom den offentliga sektorn får man vända på varje krona. De pengar vi får ska definitivt gå till andra saker än exklusiva bilar till han som bara åker omkring och dricker kaffe, så en Toyota fungerar utmärkt.

Vad jag inte var beredd på var mina känslor för bilen efter några dagar. Jag vill ha Saab eller Mercedes med kraftfulla motorer inte någon liten Toyota med 1,4 liters dieselmotor! Chockad inser jag att jag kör omkring med ett leende!

Måste ha fått en känslomässig störning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s