London somaren 2012

Det verkar som om London har något emot oss! Förra gången vi var där var det kravaller, den här gången var det riktigt busväder med de värsta översvämningarna i vissa delar av London sedan 1973. Vi klarade oss från översvämningarna men 3 av 4 paraplyer blåste sönder… Vi får hoppas att det blir tredje gången gillt om vi åker dit igen. Nej ingen resa är planerad.

Målet med denna resa var att se phantom of the opera med Peter Jöback i huvudrollen. Jag kan bara säga att det var en magisk föreställning! Blev väldigt imponerad av både scenografi, sång och skådespel. Det hela avslutades med stående ovationer efter föreställningen.Självklart hann vi med en sväng på Covent Garden. Där köpte vi goda cupcakes lyssnade på fin musik samt självklart hann jag in en snabb sväng på Apple store. Var tvungen att kolla in vad som hade presenterats på mässan kvällen innan. Så nu längtar jag efter att båda operativsystemen ska släppas även om jag vet att det kommer ta några månader innan det släpps till iPhone. Kunde inte låta bli att fotografera denna skylt några 100 meter från Det riktiga Apple store…När det gällde shopping så var det oxford street som gällde för övriga. Själv hittade jag ett fint tält, även om jag föredrar husvagn. Andra inte fullt så vackra saker hittade jag i ett skyltfönster. Räcker det inte med att se alla ungdomar på stan med byxorna nedanför ändan? Ska man nu också behöva se dem i skyltfönstren på skyltdockor! Hoppas det är snabbt övergående!När vi skulle åka hem, då sken solen för fullt! vi han med en tur på London eye innan det var dags att dra sig mot flygplatsen. En bild över parlamentet och Big Ben får visa att London faktiskt kan vara vackert mellan regnskurarna.Om någon skulle undra vad det är för något som jag har köpt så kommer en till ledtråd här. I morgon kommer ett inlägg om…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s