På mitt jobb…

Händer detta aldrig! men igår lade jag upp fötterna på skrivbordet bara för att ta denna bild. Orsaken till denna icke gentlemannamässiga företeelse kan ses i bilden nedan

Hjärtat slog ett extra slag när detta meddelande dök upp på skärmen. I Andra hörnet fanns polisens logotype och en text som förklarade varför detta meddelande visades. Jag kunde snabbt konstatera att jag inte uppfyllde något av kraven så det blev ett samtal till dataavdelningen som konstaterade att min dator var virus smittad. Total om formatering lika med någonstans mellan 20 min och 3 timmar.
 När jag lämnade arbetsplatsen för tandläkarbesök 3 timmar senare var min dator fortfarande inte färdig…

Med förväntansfulla steg klev jag in på mitt kontor i morse bara för att mötas av en dator som behövde mer handläggning innan den var igång. När det kändes som mest hopplöst att få igång datorn kom chefen förbi och meddelade att det fanns smörgåstårta!

Blev genast på bättre humör och resterande möten under dagen gick som en räkmacka. Även sådana som inte var inplanerade från min sida…Dagen avslutades på en stormarknad där jag kunde konstatera att det var någon mer som haft en dålig dag på jobbet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s