I(gång)ställande av de nya skorna

Oskyddad mocka är nog inte det mest praktiska materialet i skor även om en del tycker det är snyggt, däribland jag. En annan fördel med mocka är att de så kallade ”gångvecken” inte uppkommer på samma sätt.
Nu är det inte något stort problem för gemene man eller för oss skonördar bara man använder skoblock.

Värre är det med materialets känslighet för bland annat vatten som lätt lämnar fläckar efter sig. Därför måste mina nya skor behandlas. En ny spray inhandlades och sedan väntade jag bara på vackert väder eftersom man inte ska andas in ångorna från denna produkt.Om man tittar noga på bilden så ser man att flickan verkar bada i ett glas. Läser man varningstexten på baksidan så uppmanas man att varken dricka eller bada i detta!

Men här står äntligen mina nya skor redo att börja användas under torrt väder så lädersulan ”får gås in” som jag såg att någon annan bloggare utryckte sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s