Fast han kan inte tugga bubbelgum och gå på en gång…

Eller hur var det Magnus Uggla sjöng?
Idag träffade jag på en sådan person. Inte fysiskt utan lämningarna efter denna typ av person, precis du gissar rätt, tuggummit. Jag har inga problem med att folk tuggar tuggummi men hur svårt kan det vara att kasta det i en papperskorg eller dylikt när man är klar? Idag lyckades jag trampa på ett ”nytuggat” vilket innebar att allt jag sedan trampade på följde med hem. Försökte skrapa bort det med ett inte fullt så lyckat resultat. Så när jag kom hem fick jag använda stämjärn för att ta bort det från klacken!

6 tankar på “Fast han kan inte tugga bubbelgum och gå på en gång…

 1. Det ser ut som att du behöver ägna dina stämjärn bråkdelen av den omtanke dina skor får… Föreslår ett dubbelsidigt kinesiskt sandstensbryne som inledning för att sedan avsluta med ett arkansas oljebryne!

  • Du har helt rätt! Mina riktiga stämjärn får mer omtanke än det som användes till att skrapa bort tuggummi från skon. Fast det är klart något kinesiskt sandstensbryne eller arkansas oljebryne har jag inte. Är det något som finns inom Bollkalleklanen?

   • Ärligt talat så är det biltemas billiga kombobryne som får göra grovjobbet. Tyvärr märks den dåliga kvalitén på att de blir gropiga alldeles för fort. Å andra sidan så är de så billiga att de nästan går att använda som engångsartiklar. En biltemapryl som däremot är riktigt bra är deras slipjigg för stämjärn och hyvelstål. Men att använda en sån på ett kinesiskt sandstensbryne vore helgerån…
    Däremot har jag faktiskt investerat i ett arkansas oljebryne och det ångrar jag inte en sekund. Med det går det att raka sig till och med med stämjärnen från OK…!

   • Hmm det där verkar intressant, både slipjiggen brynena. Måste erkänna att slipning är ett outforskat område tyvärr. Det gäller även för köksknivarna… Men du kanske har lite bra tips och råd?

 2. Du får låna ut något riktigt slött stämjärn eller hyvelstål så får vi se om jag kan lämna tillbaka det i ett skick som skapar mersmak…! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s