Jag skulle ha stannat i sängen idag!

Ibland har man dagar då ingenting blir eller går som man tänkt sig. Idag hade jag en sådan dag. Det började direkt när jag satte igång med projektet på morgonen. Det fanns inget flyt utan saker tappades eller försvann för att sedan dyka upp någon annanstans och då vara väldigt mycket i vägen.
Jag brukar säga att om man tar det lungt och tänker igenom vad som ska göras så brukar felen minimeras, men inte idag…

Här kommer en liten lista på saker som gått bra fast i väldigt liten omfattning! (jag är trots allt positiv optimist)

Felsågade passbitar med ursågningar och frästa spår…Tvingar som går sönder. Inte toppkvalité men tråkigt ändå…Min kära skruvdragare! Visst den har varit spräckt i plasten sedan tidigare men efter ett fall på ca 90 cm ner i garagegolvet så hänger numera ”skruvdelen” löst från handtaget…Efter chocken över skruvdragaren tänkte jag sammanfoga två reglar enligt principen halv i halv. Det gick utmärkt med hammare och stämjärn, men hur var det nu med måttet… Åhh jag klöv ju regeln efter att jag hade markerat… Bara att gör en ny regel med nya ursågningar, frästa spår och borrade hål…

Undrar om jag törs gå och fixa lite kaffe & glass samt pussa frun? För nu kan väl inget mer hända! Peppar peppar ta i trä!

1 tanke på “Jag skulle ha stannat i sängen idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s