Ipad mini till hösten?

Jag är väldigt förtjust i ipad men har inte prioriterat ett inköp ännu. Men till hösten verkar fler och fler ”förståsigpåare” säga att Apple kommer släppa en ipad mini. Priset kommer vara betydligt lägre än nuvarande modell, fast Apple är inte kända för att släppa billiga produkter så den kommer nog kosta en bra slant i alla fall. Låt oss dock hoppas att det bara är storleken som är mindre och inte även innehållet.

1 tanke på “Ipad mini till hösten?

  1. Köp köp köp säger jag bara 🙂 Jag vet inte hur jag har klarat mig innan jag införskaffade min iPad. Surfa, kolla vädret, maila, blogga, läsa e-böcker…. you name it!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s