Incra linjaler

När projekten går på lågfart får man tid över till att fundera på andra saker. För ett par dagar stod jag och tittade på passbitar och en massa dörr och fönsterfoder. Kom då på hur mycket jag använder min linjal från Incra. Det är några år sedan jag köpte två linjaler och en gradskiva. Jag var helt övertygad om att linjalen som man kan rita runt kanter samt gradskivan skulle användas super mycket. Den andra linjalen köpte jag mest för att dela upp frakten på fler saker. (En väldigt bra ursäkt för att köpa fler verktyg!) Men med facit i hand har jag använt denna linjal till nästan allt! fullt i klass med vinkelhaken. Men de andra två används nästan inte alls, visst jag har använt dem men inte alls så mycket som jag räknade med. 

Det jag gillar med dessa linjaler är möjligheten att rita linjer på ett enkelt sätt. Pennan följer hålet i linjalen och linjalen följer arbetsstycket. Tittar man noga på bilden ovanför så ser man att det också finns möjlighet att flytta pennan i steg om 0,25mm. Kanske inte så viktigt om man renoverar hus men bra vid andra tillfällen.

Titta på Incras hemsida så finns det mer godsaker att beställa. Problemet är dollarkursen…  Jag vore överlycklig om den stod i 50 öre istället för 7,19kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s