Promenad i parken…

Den magnifika parken runt sjukopparkaffes residens, med andra ord den mossbeväxta gräsmattan har blivit styvmoderligt behandlad under sommaren. Det som från början var tänkt att bli en välklippt och ansad gräsmatta att vara stolt över har i verklighetens bleka ljus blivit något att skämmas över istället. Men i takt med att mina krafter återvänder ska jag idag försöka mig på att ta en promenad i parken. Som trogen följeslagare på vandringen får gräsklipparen följa med. Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för sjukopparkaffes residens…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s