Modifiera ”perfekt applåd” dekorlist!

När kaklet sitter på plats blev det dags att fräsa till listen mellan kakel och köksskåpen. Vi har valt att använda samma typ av dekorlist som kommer sitta under skåpen. Men eftersom vi vill att listen täcker kanten på kaklet så blev det till att modifiera den.Så här ser listen ut från början och efter lite hand påläggning så ser den ut som nedan.För att fräsa bort materialet så tillverkade jag en mycket primitiv fixtur till min överhandsfräs. Den gör sitt jobb men inte mer. En ny fräs och ett riktigt fräsbord står på önskelistan! Innan man kör igång kan det vara bra att tänka över säkerhetsaspekten. Fräsen är lika effektiv på fingrar som på det tänkta arbetsstycket!Om man tycker det blir mycket damm efter sågen är det inget mot vad det blir efter fräsen!Det tog inte många sekunder för att det skulle se ut så här! Men efter att ha fräst bort allt material i omgångar, då jag tyckte det var lite väl mycket att ta i ett svep så blev slutresultatet helt okej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s