Nytt kontor & kaffeproblem / New office & coffee problems

Efter några små problem gick äntligen flyttlasset från våra gamla lokaler till de nya. Personligen så ser jag flytten av kaffemaskinen som ett av de större problemen. Den flyttas först på fredag!! Idag löste jag problemet genom att ta med en egen tv-kanna med kaffe. I morgon kommer jag fara runt, så får väl försöka tigga kaffe på de olika platserna jag besöker…

Today we move to our new premises. But our coffee machine is moving on friday! Today i solved the problem by bringing my own thermos with me. Tomorrow i will go around the city so i probably have to beg for coffee at the places i visit…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s