iPhone 5

Nej jag har inte missat att apple visade upp nya iPhone 5 igår. Men för första gången kände jag inte att jag måste köpa! Det måste bero på att jag infört mina tankar om hur man handlar skor även på andra saker. Det vill säga bra kvalité, vårda och behåll under många år! Nu hör jag hur mina androidvänner gnuggar händerna och säger att det är en knappt uppdaterad telefon med lite större skärm och det är därför jag inte behöver köpa en ny. Men jag kan lova er min nästa telefon kommer bli en iPhone fast kanske en iPhone 6,7 eller vad det nu kan bli för nummer längre fram, fast helt klart en iPhone!

For the first time i don´t feel like i must buy the new iPhone 5. It must depend on my philosophy when i buy shoes. Good quality, take care of and keep it for many years. If i listen carefully i can hear my freinds that loves android jubilate. But i can assure you my next cellar will be an iPhone! But i don´t know the digit on it yet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s