Rätt men fel / Right but wrong

Min fru gjorde en perfekt uppdatering av sin telefon. Jag har alltid hjälpt henne med detta men denna gång gjorde hon det själv långt innan jag uppdaterade. Fast det är ju inte så svårt när man använder iPhone. Men sedan hände det något spännande… Plötsligt så hamnade mina sms även hos hennes dotter! Det blev en ganska spännande och förvirrad konversation innan jag förstod att något var fel. Nu återstår bara att lösa det lilla problem…My wife updated her cellar. I normally help her with that but this time she did it by her self long before me. It went perfect for her! But suddenly my text messages to my wife also got to her daughter! It was a confused conversation before i understood that something was wrong. Now we only have to solve this small problem.

1 tanke på “Rätt men fel / Right but wrong

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s