Tjänsteresa & sömn / Business trip & sleep

Hej hej hemskt mycket hej!

Orsaken till att det har varit tyst här på bloggen är att jag har varit på tjänsteresa en vecka. Den har varit tuff men kul! kan nämna att jag somnade kl 9 igår kväll och vaknade kl 10 idag! vet inte när jag sov 13 timmar senast! Dessutom blev det en middagslur på eftermiddagen och det blir nog en tidig natt ikväll med.
Kan inte visa så mycket från resan men två bilder kommer i alla fall här. Den första en fin skulptur från Malmö och den andra ett spännande hotell i Köpenhamn som vi passerade. Kollade lite snabbt vad det kostade att sova en natt och fick priset ca 1100kr för ett ”skyroom” med utsikt.
The reason why i haven’t been writing here for some time, is that i have been on a business trip. It has been tough but fun. I slept for thirteen hours! when i came home and i took a little nap in the afternoon to…
I can only show you two pictures from my trip. One from Malmö in Sweden that shows a nice sculpture and one from Copenhagen in Denmark that shows a nice hotel that we passed. It costs about 125€ /night for a room with a view.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s