Ordning & reda / Good organization

Så här såg det ut på mitt skrivbord när jag gick hem i fredags, ganska okej eller hur?
Orsaken till att skrivbordet är tomt beror på att jag skriver in allt i datorn istället för att ha en massa lappar liggandes och papper som ska läsas igenom läggs i avsedd mapp osv. Fördelar är ett renare skrivbord och åtkomst av ”lappar” även när jag sitter på andra platser. Dessutom har jag fått en bättre struktur på mitt arbete.

This is how my desk looked at friday afternoon when i left my job. I think it looks all right. All my notes and papers are in my computer. I try to avoid papers on the desk. The advantage with having everything in my computer is a clean desk and easy access to my work from every where. Since i started with this new order i have gained much more structure in my work.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s