Byxor / Trousers

Nu har det hänt igen! Mina byxor har gått sönder och jag har inte köpt några nya fast jag har vetat att det bara var en tidsfråga innan de skulle hamna i soporna.
Nej jag kommer inte gå naken i morgon, har enligt mig ett lagom antal byxor men det är flera som närmar sig slutet på sin levnad och en uppdatering är behövlig.

Så vad ska man köpa? såg en artikel i Corren om jeansens hållfasthet. Fast det är inte bara hållfastheten som intresserar mig, de ska vara snygga, sitta bra samt vara bekväma. Ganska enkla krav men inte så lätta att uppfylla! Dessutom finns det andra tyger som är intressanta så här på hösten. Varför inte ett par manchesterbyxor eller mollskinn. Nackdelen med dessa material är att de är höst/vinter varma och inte lika användbara som vanliga jeans. Men det är kanske dags att säsongs anpassa byxorna. Några byxor för enbart sommaren, hänger redan i garderoben…
Byxorna kommer från Charles Tyrwhitt.
Trousers from Charles Tyrwhitt.

Now it has happened again. My trousers is worn out and i haven´t bought new ones though i have know it was only a matter of time before they ended up in the garbage.
So what should i buy?  I saw an article about jeans strength in a swedish newspaper. But that is not everything. They should have a nice look, have a good fit and they must be comfortable. Fairly simple requirements but still very hard to find. Additionally there are other fabrics that could be intresting on the cold part of the year, like fine cord or moleskin. So what should i buy?

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s