Bosch verktygs app / Bosch toolbox app

Fick en liten påminnelse om att uppdatera Bosch toolbox appen i min telefon. Ska villigt erkänna att den mest har fungerat som tidsfördriv när man drömt om något nytt verktyg eller som ficklampa. Men efter uppdateringen så finns det faktiskt en användbar funktion. Man kan ta en bild och lägga in mått på bilden. Väldigt enkelt, har en annan app som har en liknande funktion men den är lite svårare att få till texten på. Så nu får nog Bosch appen byta mapp från diverse till lite användbar…

Hittade dessutom en annan app från Bosch, stryk dina kläder så fort du kan!
Tänk att man kan göra ett spel av att stryka kläder! Själv blinkar jag med ögonen och pussar ömt på frun så får jag mina kläder strukna…

Got a reminder to update the Bosch toolbox app in my iPhone. I have only used it as a torch or a time killer. But after the update it has one useful feature. You can put measures on a picture. It was rather simply. So for now on the app can be useful.

I even found another app in appstore from Bosch. Your big iron mission! What an idea, make a game of iron your clothes. I only have to blink with my eyes and kiss my wife tenderly to get my cloths ironed.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s