Jag, en invandrare / me an immigrant


De som känner mig blir nog lite förvånad över rubriken. Men jag ska strax förklara.
Träffade bland annat ett företag idag som sysslar med att lära företagare kommunicera med hjälp av sociala medier. (Väldigt intressant) En myt som de träffar på är att bloggar, twitter och facebook är för den yngre generationen.
Ni vet de som inte har upplevt en tid utan mobil, internet och mp3 spelare. För dem är vi som kommer ihåg vinylskivor och dylikt invandrare, nämligen digitala invandrare i de nya medier som finns just nu.

Så med andra ord så är jag en digital invandrare eftersom jag bloggar!

I think they who knows me are a little bit surprised about the headline. But i shall explain. I met  a company today that helps other companies to communicate with social media. They often hear that blogs, twitter and Facebook are for the youngsters. You know they who haven´t lived without mobils, internet and mp3 players. So for them, we who remember the vinyl records are immigrants, Digital immigrants.

So i´m a digital immigrant, because i blog!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s