Garage

Nu har bilen fått flytta in i garaget! Under sommar månaderna får den stå ute eftersom vi använder garaget som snickeri istället. Tyvärr blev det inte så mycket gjort som vi hade hoppats på denna sommar. Det kändes som om jag var mest på sjukhus hela tiden.
Men för att kompensera bilen för ute tiden så har vi nu satt upp en batteriladdare intill bilen i garaget. Nej det är ingen elbil vi har men försök att starta en dieselmotor när det är -20 grader. Då vill man gärna ha ett fulladdat batteri!

Finally the car has moved into the garage again. During the summertime we use the garage as  a carpentry workshop. Unfortunately we didn´t get so much done as we had hoped for. I spent my time at the hospital instead.
But to compensate the car for the time outside we have put a battery charger in the garage. No it´s not an electric car, but try to start a diesel engine when it´s -20 degree celsius. You prefer a fully charged battery when it´s that cold outside!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s