James Bonds skor /James Bonds shoes

En av orsakerna att gå och se James Bond filmer har för mig varit att se alla kul prylar som Q trollar fram. Men nu får jag lägga till ytterligare ett argument för att se senaste Bond filmen skyfall. Nämligen SKOR! Ja ni läste rätt! James Bond går omkring i skor från Crocket & Jones! Fast James Bond har väl alltid varit känd för att vara välklädd och vad kan då vara bättre än skor från Brittiska Crocket & Jones.

One of the reasons for me to see James Bond is all things that Q conjure up. But now i have to add one more reason for the latest movie skyfall. Shoes, yes you read it right! James Bond walks around in Crocket & Jones shoes! But James Bond has always been known as well dressed and what could be better than Crocket & Jones shoes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s