Nystart

Oj vilken långt uppehåll det har blivit på min blogg. Det finns säkert lika många förklaringar till det som det finns olika sorters kaffe i en riktig kaffebutik. Men nu ska jag göra en nystart!

Det blir en liten ändring på innehållet. Jag kommer även skriva om saker som inte ligger i kategorierna kaffe, bilar, verktyg, kläder samt kärlek utan mer allmänna händelser utifrån mitt perspektiv. Kanske blir det ett nytt utseende men just nu känner jag att det är innehållet som är prioriterat.

På tal om prioriterat så är det ett ämne som inte direkt faller under någon kategori på min blogg. Kaffe, bilar, verktyg, kläder och kärlek är alltid högsta prio men hur prioterar jag andra saker i mitt liv? Det är något som jag har fått fundera på under hösten och vintern och det kommer jag säkert skriva mycket om här på min blogg.

Välkomna tillbaka till min blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s