Åter på bloggen!

Det har varit en lång tids tystnad på min blogg. Orsakerna är lika många som de är komplicerade, men enkelt uttryckt så börjar jag & min familj på ett nytt kapitel i livets bok.

Inga mer husrenoverings inlägg eller spännande verktygsinköp. Visst kan det komma enstaka inlägg om både verktyg & renovering men inte på samma sätt som förut. Till SaluHuset är nämligen sålt och vi väntar på att få nycklarna till vårt nya boende. Där kommer vi inte behöva renovera utan bara njuta och lyssna på rogivande vatten sorl.

Kaffe, bilar, kläder och kärlek kommer dock fortsätta dyka upp i olika inlägg. Vem vet kanske kommer det någon/några ny kategorier. Jag lovar inte dagliga uppdateringar men mitt mål är att närma mig det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s