2(5s) oktober

5sNär Apple presenterade sin iPhone 5s för några veckor sedan ville jag självklart köpa en. Vart efter dagarna gick & glädjeruset sakta avklingade började jag tänka att, ”jag väntar nog in nästa modell”. Skillnaden är nog inte så stor, en större skärm för mig eftersom jag har en 4s, fingeravtrycksläsare och lite snabbare processor. Dessutom fungerar den utmärkt, inga repor eller krossat glas. Det enda problemet är batteriet. Den laddar över natten och klarar sig fram till eftermiddagen innan den behöver laddas igen.

Men så kom då pressmeddelandet att iPhone 5s börjar säljas 25 oktober. Innan ögonen har hunnit registrera vad det egentligen står, så har hjärnan gått in i ”Apple mode” Med andra ord googlas det friskt efter mer information. Vad kommer den kosta? Kommer några  butiker ha nattöppet?

För självklart ska jag köpa en fortast möjligt! En guldfärgad eller rymdgrå eller…. Det får bli den färg som finns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s