Ladda batterier!

Idag har jag en lugn, skön och avkopplande dag. Monterar IKEA bokhyllor (Billy & Liatorp) i ett lagom tempo med kaffemuggen bredvid. Frun sorterar böcker som ska få vara kvar i Sjukopparkaffes våning och funderar ut en bra plan på hur övriga prydnadssaker ska placeras.

Vad mer behövs i en bokhylla?

Vad mer behövs i en bokhylla?

Jag känner mig helt trygg med detta upplägg. Böckerna om Steve Jobs och Saab finns kvar i bokhyllan tillsammans med några väl utvalda prydnadsföremål.

Men mitt i allt skruvande så tog batteriet i skruvdragaren slut! Konstaterade att det är första gången som jag laddar den sedan flytten från huset i november förra året. 6 1/2 månad på samma batteri. Det är garanterat rekord för min skruvdragare!

Fullladdad

Fullladdad!

Så idag laddar både jag och min makita batterierna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s