År 2016 finns nu i livsarkivet!

Det känns så långt till 1 januari 2018, men inte lika länge sedan det var 1 januari 2016. Undrar varför det känns så? Kanske är det lättare att se ett tidsperspektiv på saker som har hänt än saker som man hoppas ska hända. 

Jag tänker inte filosofera mer över det, utan istället titta lite på 2016 utifrån ett lite annorlunda perspektiv. I min mobil har jag en app som håller koll på var jag är och hur länge jag är på varje ställe. Appen heter Life Cycle och kan laddas ner från app store. Om den finns till android har jag ingen aning om, är ju som bekant inte så förtjust i det systemet. Appen ger dock en viss insikt i hur jag spenderar min tid. Integritetskränkande, ja men jag har själv laddat ner och installerat den och kan själv radera den från min mobil.

Jag har sovit i ca 4 månader, åkt bil ca 1 månad, promenerat ca 4,5 dygn, besökt affärer i ca 3 dygn och ägnat mig åt min nya hobby silversmide i ca 2 dygn. Något som jag blev lite förvånad över är konserter/teater nästan ett helt dygn under förra året. Det känns inte som det var så mycket. Undrar om det kommer se likadant ut när jag lägger 2017 i livsarkivet?

Infriades mina förhoppningar om 2016? Jag specificerade inte så många mål inför 2016 utan fortsatte med målen från 2015. Det känns som livet har stabiliserat sig på en bra nivå med blandning av rutin och nyheter. Så 2017 får fortsätta i samma spår, jag bara finslipar detaljerna! 

God fortsättning på det nya året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s