Tangentbord

Jobbtomten kom med en ny iPad strax före jul, men han fick göra ett återbesök strax efter jul. Den första paddan var inte riktigt till belåtenhet. Jag kan inte säga exakt vad som var problemet men den bestämde själv hur ljus skärmen skulle vara och om jag skulle använda den i stående eller liggande läge. Den nya verkar vara befriad från sådana konstigheter. Till och med min skrivapp (smart note) fungerar utmärkt.

Men min önskan om ett skyddande skal med ett inbyggt tangentbord kvarstår. Har ägnat alldeles för många timmar åt att surfa runt på internet och tittat på youtube recensioner under mina lediga dagar. Men i gengäld har jag hittat ett fodral som jag tror motsvarar mina önskemål.

Zagg rugged book för iPad air 2.
Det jag gillar med detta fodral är de bakgrundsbelysta tangenterna, att det går att ställa i många olika vinklar samt att man kan ta bort själva iPad delen och använda som en vanlig padda. Nackdelar det är tungt och klumpigt

Nu finns så klart inte den varianten att beställa på jobbet. Där rekommenderas man detta fodral.

Logitech Type+ för iPad air 2.
Fördelar, smidigt och lätt. Nackdelar inga bakgrundsbelysta tangenter och kan bara ställas i en vinkel.

Så nu får jag fundera på hur jag ska göra:
Övertala chefen att köpa mitt förslag på tangentbordsfodral. Att det är 50kr billigare räcker nog inte hela vägen.

Eller helt enkelt vara nöjd med det som arbetsgivaren erbjuder.

Eller sista och dyraste alternativet, köpa Zaggs variant för egna pengar. Det lockar inte alls men samtidigt tror jag att det fodralet kommer göra mig mest nöjd. Att slippa en del frustration under de närmsta 30 månaderna är faktiskt värt några kronor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s