Känslomässigt skifte…

Nu har de sista spåren av julen städats undan. Granen är nedpackad, Kay Bojesens tomte och Lisa Larssons luciatåg har åter fått flytta in i sina lådor i väntan på nästa jul.Mina Julspellistor på Spotify är också nedpackade i någon hårddisk i den digitala världen. Men för att det inte ska bli tyst i högtalarna samt ladda inför den kommande våren spelades en gammal kär låt när det sista av julen plockades bort.

Vårstämning i stan med Snowstorm

Egentligen borde jag fixa några fler spellistor med anknytning till årstiderna. Nej jag vet att julen inte är en årstid, men varför har jag inte en lista med bra vårmusik eller midsommarlåtar osv? Det får bli en uppgift att ordna under året…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s