Ivar bokhylla smakfullt modifierad

123

Jag brukar inte hänga på instagram så speciellt ofta, än mindre visa saker som någon annan har gjort. Men nu kan jag inte låta bli. Min kära fru hade läst om 15rum som modifierat en Ivar bokhylla från IKEA. Jag var absolut tvungen att titta på den! 

Min fru och jag har inte alltid samma smak när vi kommer till möbler… Det brukar ta ett tag innan vi hittar något som vi är överens om… Men när vi hittar något är vi desto nöjdare båda två! 

Jag hade därför ingen större förhoppning om något som skulle tilltala mig. Fast denna gång blev jag imponerad direkt! De har fräst spår i luckorna, satt på snygga ben och lämnat den till lackering. Resultatet är magnifikt! Eller som Husligheter.se skriver :

Raquel/@15rum har lyckats få billiga Ivar att se ut som en dyrgrip från den fina affären!

Jag kan bara hålla med! Riktigt snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s