Summering av januari månad

Tänkte att jag skulle summera varje månad för att se vad jag lägger min tid på. Det finns ju tyvärr inte oändligt med tid, eller kanske är det bra att tiden är begränsad? Förhoppningsvis kan jag få bättre livskvalité när jag gör aktiva val på vilka saker jag ägnar mig åt. 

Bilden ovan visar mitt livshjul för januari månad. Antal timmar har jag valt att dölja, lite privat vill jag vara… De egenhändigt valda symbolerna kan dock ge en viss ledtråd av vad varje aktivitet handlar om. Vad som känns bra är att jag har gått fler steg under januari än vad jag gjorde i december. 200947 steg ger ca 6482 steg/dag. Det är en bit kvar till rekomenderade 10000 steg/dag, men jag hoppas att antalet steg/dag ökar under februari. Bilåkandet som inte är kopplat till arbetspendlingen ligger på ca 40 timmar vilket är nästan exakt på timmen samma som i december månad. Detta är något som jag skulle vilja få ner några timmar. Antalet timmar i affärer har dock minskat! Fast jag tror det beror på jul och efterföljande rea att antalet timmar var högre i december…

Nu tar jag och mitt livshjul och rullar vidare in i februari!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s