Kundvagn…

Mitt förhållande till kundvagnar är något kluvet. En del av mig tycker att de är jättebra när man ska storhandla.Den andra delen av mig tar fram minnen som jag helst vill glömma!

Idag var en sådan dag då det var dags att storhandla vilket gör att kundvagnen är ett måste. Dessutom är det dagen efter lön och semester i antågande för de flesta vilket gjorde att när vi kom till stormarknaden var det lite ont om kundvagnar. Däremot hittade jag en lite ovanlig modell. Det var inte helt logiskt var myninkastet fanns. Fast det var nog lika bra, vem vill fara omkring med en Volvo i butiken?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s