Bilar & Range Rover

Det finns bilar som berör mig och det finns bilar som inte berör mig. Jag vet det kan vara svårt att förstå för dem som inte känner mig. En Japansk eller Koreansk bil kan jag promenera förbi utan att pulsen ökar. Det behöver inte bero på att jag tror att de är sämre bilar. Tvärt om, kör en Toyota i tjänsten och jag måste säga att den imponerar på alla sätt. Men jag vill absolut inte ha en privat! Sen finns det bilar som jag bara behöver se på bild för att tungan ska hänga som en slips och blicken bli diffus och glansig. Nya Mercedes A-klass, eller en gammal Saab 99 EMS är några exempel. Den ena helt ny och oprövad den andra presenterades för över 40 år sedan. Men ändå stiger pulsen oförklarligt när jag ser en. Till min frus stora sorg finns det ytterligare ett steg till i denna bilfrossa, nämnligen Range Rover! Jag kan inte se eller passera en sådan förren jag kommenterar

– såg du! En Range Rover, en sådan skulle vi ha…
För att i nästa andetag presentera alla argument som finns för att vi ska köpa en.
I början kom det motargument om hur opraktisk en sådan bil skulle vara för oss, men nu har hon lärt sig att det går över när jag ser nästa bil som jag vill ha. Fast med samma fåniga leende och uppspelta röst, det kommer bara med en Range Rover.FOTON OCH VIDEOR | Land Rover Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s