Dags att öppna snickarboa…

Tyvärr har jag ingen ordentlig värme i mitt lilla kryp in. Det finns ett element som håller de värsta minusgraderna borta men det blir inte någon behaglig temperatur som lockar till några längre stunder under den kalla årstiden. Men i takt med att solen tittar fram så blir det varmare och skönare. 

Men det som göms i snö kommer fram tö. Det gäller tydligen också för min snickarbod. De få gånger jag har gjort något under de senaste månaderna så har det fuskats med städning och iordningställande. Jag skyller på kylan…

Men igår hade jag lite tid över och mitt högtalarstativprojekt behöver återupptas. Innan jag ens kunde börja att demontera och såga isär det andra stativet så var jag tvungen att röja upp på arbetsbänken, plocka undan diverse spillbitar och snabbt sopa av golvet framför arbetsbänken. 

 
   
 

Men nu är det bara att börja städa… Ett annat projekt dök också upp i röran. En tv-bänk som ska renoveras och sedan flytta in i vardagsrummet. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s