Januari, februari, mars, december…

Året 2016 blev ett lite annorlunda blogg år. Flera inlägg under årets första månader men efter 28 mars tog det stopp. Ingen aktivitet här på bloggen förrän idag 7 december.

Vad ska jag skylla på? Tangentbordet försvann, eller glömt lösenordet till bloggen, kanske kan jag låtsas att jag har gjort ett fantastiskt projekt som har tagit all tid…
Men ska jag vara ärlig så är det inget av dessa uppräknade saker som är orsaken.

Jag har helt enkelt bara njutit av livet!
Enligt mig, den helt klart bästa orsaken till att inte hänga här.
Jag har suttit på vår balkong och njutit av många koppar kaffe. Säkert lika många goda kakor och bullar också. Ibland har solen lyst med full kraft, andra dagar har jag suttit tätt intill min älskade under en filt och lyssnat på regnet som smattrar mot plåttaket.

Promenader i vår närmiljö är andra saker som jag har njutit av. Går vi till vänster utanför porten så kommer stadens puls snabbt inpå. Restauranger, glasskiosker eller intressanta affärer. Bara att välja! Går vi istället åt höger utanför vår port, ja då kommer ett fantastiskt grönområde med parker, vattendrag, lummiga stigar under majestätiska träd och magiskt vackra platser.

En biltur i omgivningarna där jag växte upp som barn var också en sådan där härlig upplevelse. När minnet sviker hur man ska köra och man tar hjälp av GPSen i mobilen för att hitta rätt, och hamnar om möjligt ännu mera fel. Då blir det många härliga skratt när kropp och själ är i balans med livet.

Men har jag inte gjort någonting i snickarboa? Har jag inte köpt några nya fina skor eller skjortor från England? Har jag inte utmanat mig på något sätt under alla dessa månader. Svaret är både ja och nej! Ett litet projekt påbörjades i snickarboa under sommaren, fast det är fortfarande bara halvfärdigt. Mina högtalarstativ ligger fortfarande och väntar på montering, slipning och målning. Några skjortor klickades hem från London när Pundet sjönk. Inga nya skor men en billig linnekavaj blev en kär kamrat under sommaren.

När det gäller utmaningar så var jag på tesalong! Det fanns inte ens kaffe på menyn! Men jag njöt ändå av sällskapet och miljön. En annan utmaning som jag har provat är silversmide. Blev övertalad att följa med min älskade trots att jag inte var ett dugg intresserad. Men mitt lilla hjärta känner mig så väl, hon räknade kallt med att jag skulle drabbades av en stark passion för silver och ädelstenar. Självklart hade hon rätt. (fast säg inget till henne hon blir så mallig då!)

Kanske kommer det dyka upp silversmides inlägg här bland skor, kläder, snickeri och apple inläggen. I dagsläget så har jag bara testat silversmide vid tre tillfällen men jag hoppas på fler möjligheter under 2017. Som avslutning på detta blogginlägg visar jag två ringar som jag har gjort under höstens tillfällen.

Njut av livet och God Jul till er alla!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s